Lanyards i polseres personalitzables

En Zintex ens dediquem a la fabricació de petits objectes tèxtils de merchandasing des de fa més de 20 anys. El nostre treball, que ha complert sempre les expectatives dels nostres clients i ha aconseguit un alt grau de satisfacció, ens ha permès créixer i ens ha dotat de l’experiència necessària per a assumir qualsevol compromís i complir-lo amb solvència.

Som especialistes en la sublimació tèxtil de petit format. Un procés que duem a terme íntegrament en les nostres instal·lacions situades a Barcelona. Tant el disseny com la fabricació, culminada amb un embalatge detallista, estan supervisats pels nostres especialistes, que garanteixen el compliment dels nostres estàndards de qualitat. Són, precisament, aquests mitjans propis, els que ens permeten reaccionar amb gran rapidesa quan es requereix cobrir qualsevol necessitat de caràcter urgent, en un termini d’entre 48 i 72 hores.

Si busques lanyards, polseres tèxtils, cintes publicitàries o de sponsors, clauers, tapacuellos, tovalloletes de microfibra, cinta en bobina o qualsevol altre tipus de cinta amb milers d’utilitats, no dubtis a preguntar-nos.

Perquè nosaltres?

  • Fabricació nacional

  • Terminis de lliurament immediats

  • Màxima qualitat en materials i acabats

  • Servei de disseny i maquetació

  • Gran qualitat d’impressió i fidelitat de colors

  • Compromesos amb el medi ambient

  • Més de 20 anys d’experiència

FAQs

Puc imprimir més d’un logo en el mateix producte?
Pots imprimir el que vulguis, de fet, quants més colors, més logos i més espectacular sigui el disseny més ens agrada fer-lo, així que t’animem que siguis creatiu amb els teus dissenys, veuràs que el resultat és espectacular!!!
Com sé quan rebré la comanda?
Quan ens validis la fitxa amb el teu disseny, et confirmarem el dia que el rebràs, però a més, des del nostre departament de logística, t’enviarem un missatge el dia abans de rebre’l amb el número de seguiment de l’enviament perquè estiguis informat en tot moment.
Els dies dels terminis de lliurament de lliurament des de quan comencen a comptar?
Segons el termini de producció que hagis contractat, hauràs de comptar els dies des que ens valides la fitxa tècnica amb la mostra que et manarem per mail. De totes maneres, sempre manem un correu informant del dia que el rebràs.
Quant trigueu a fer la mostra prèvia a la impressió perquè el pugui validar?
Des que formalitzes la comanda en menys de 48H rebràs per mail una fitxa tècnica del producte amb una foto real de la mostra feta perquè vegis com quedarà… Però som bastant ràpids i gairebé sempre s’envia en menys de 24h
Si vull imprimir en un color PANTONE concret, es pot fer?
La impressió digital imprimeix en quadricomia (CMYK) que són les 4 tintes amb les quals s’aconsegueixen tots els colors. Tenim la maquinària especialment calibrada amb el codi PANTONE perquè la reproducció dels colors sigui especialment fidel.
Puc imprimir una comanda personalitzada amb un nom diferent en cada unitat?
Totalment, només ens has de passar la Base de dades o llista amb els noms, números, o el que tu vulguis posar. Tenim sistemes perquè cada article vagi personalitzat per a cada persona.
Si no tinc el logotip vectoritzat, vosaltres el podeu fer?
Podem ajudar-te també amb això. Quan ens facis la comanda, si el logo no està correcte, el nostre departament comercial t’assessorarà i si fa falta el nostre súper equip de disseny et pot ajudar amb la imatge o els logotips que vulguis imprimir.
En quin format us haig de passar els logotips o arts finals?
Els arxius ens els has de passar en format vectorial (.AI, .EPS, .SVG, .PDF) perquè la impressió quedi perfecta.
Els temps de lliurament es compleixen sempre?
Completament, si alguna cosa tenim és que som complidors, sempre rebràs la teva comanda en la data acordada, t’ho garantim.
Puc veure com quedarà abans de fer la producció?
Si, sempre. Quan ens facis una comanda, nosaltres prepararem una mostra física del que ens demanes i et manarem unes fotos perquè vegis com queda i ens donis el OK. No produïm res fins que vegis com queda i ens donis la teva aprovació.
Costa el mateix imprimir a 1 color que a tot color?
És completament igual. Partim de teixit blanc, així que ens costa el mateix imprimir un logotip petitó en gris, que imprimir completament el teixit amb una foto d’allò més acolorida!
Puc recollir jo mateix la comanda a la fàbrica?
Per descomptat, pots passar-la recollir la teva comanda per les nostres instal·lacions, així t’estalvies els ports, i de pas pots veure nostre showroom amb tots els articles que fabriquem.
Si necessito la meva comanda molt urgent, es pot fer?
SI, per descomptat, disposem de 4 terminis de producció segons la urgència que tinguis, que van des dels 2 als 10 dies de producció. SI ho necessites per a AHIR, consulta’ns perquè estem acostumats a fer miracles.
Quant costa l’enviament?
El cost de l’enviament a Península és de 8,75€ en cas de necessitar un transport especial, o urgent abans d’una hora del matí costa una miqueta més, en cas de necessitar-ho t’informarem abans.
Què és el tancament inviolable en les polseres?
És el tancament d’un sol ús, una vegada posada la polsera, hauràs de tallar-la per a llevar-te-la. És la que s’usa per a accedir a festes, concerts, o esdeveniments i que no es pugui llevar per a donar-la-hi a una altra persona.
Què vol dir qualitat fotogràfica HD?
La impressió per sublimació és digital, així que es pot imprimir qualsevol cosa, fotografies, degradats, colors plans… i tot amb una qualitat d’impressió d’alta qualitat.
On es fabrica aquest producte?
La nostra fàbrica estigui a Espanya, a la Ciutat de BARCELONA, i fabriquem tots els nostres productes en les nostres instal·lacions.
Hi ha uns mínims de quantitat per a poder fer una comanda?
Els mínims de quantitat són molt baixos, unes 25 uds, i en alguns productes no hi ha, de totes formis si només necessites 1 o 2 unitats posa’t en contacte amb nosaltres, també t’ho podem fer.
Puc rentar la peça impresa sense que es vagi la impressió?
La impressió per sublimació és la més duradora, i no es va amb les rentades, ja que no és una pel·lícula adherida damunt del teixit, sinó que la tinta penetra en les fibres i queda de manera permanent i duradora en elles.
Què és la sublimació?
La definició de sublimació és passar d’estat sòlid a gasós sense passar en cap moment per estat líquid. En el cas de sublimar tèxtil, estem parlant de plasmar un dibuix en l’article triat de manera que, en aplicar calor, la pintura passa a estat gasós i penetra en les fibres per a fixar-se de manera permanent.